Handbol

El KH-7 BM Granollers vol fer història

Des del club posen en marxa una campanya per establir un nou rècord de 5.000 espectadors per assistir a un partit de competició estatal femenina en el duel de lliga del dissabte 1 d’abril contra el Beti-Ornak

Sota el lema “Fem història”, el BM Granollers ha posat en marxa una campanya per arribar als 5.000 espectadors en el partit de la lliga de divisió d’honor que el dissabte 1 d’abril (19 h) ha d’enfrontar el KH-7 BM Granollers i el Beti-Ornak i que suposaria tot un rècord d’assistència per un partit femení de competicions estatals. Segons els registres de la Federació Espanyola d’Handbol, el rècord està fixat en els 4.500 en una semifinal de la copa de la reina de l’any 2010. “Es tracta d’un repte no només del club sinó de tota la ciutat”, ha remarcat el director general del BM Granollers Víctor Vilà en l’acte de presentació de la campanya a les instal·lacions de KH-7.

També ha assistit a l’acte l’entrenador del primer equip Robert Cuesta, acompanyat de les capitanes s Ona Vegué i Martina Capdevila.“No és un partit qualsevol. Serà l’últim partit de la fase regular a casa i contra un rival que ara mateix tenim a dos punts per sota. Pot determinar si accedir als play-off o ens quedem al play-down, i això és molt important que ho tinguem present. Necessitem el màxim suport i que vegin com aquestes jugadores s’ho deixen tot per uns colors. Segur que serà un dia molt especial”, ha sentenciat Cuesta.

La jornada serà molt completa perquè coincidirà amb el partit del Fraikin BM Granollers (16 h), la celebració dels Specials Olympics a Granollers i el partit d’exhibició d’handbol en cadira de rodes per primera vegada a Catalunya. El preu per accedir al Palau i poder gaudir de totes les activitats que se celebraran durant tota la jornada és de 5 euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)