Hoquei sobre herba

El títol de copa és del Polo

Hoquei sobre herba. Guanya la final femenina contra el Club de Campo, l’amfitrió i últim campió, per un treballat 0-2 i suma la cinquena corona

El RC Polo Barcelona va guanyar la copa femenina i va sumar el cinquè títol de la competició en la fase final que es va disputar a les instal·lacions del Club de Campo de Madrid. Les barcelonines van superar en la final per 0-2 el conjunt amfitrió, que defensava el títol davant la seva afició. El Polo va saber controlar el partit i, amb un gol de Paula Ortiz en el minut 13 i un altre de Flor Amundson a tres minuts del final, es va emportar el trofeu.

El conjunt barceloní es va avançar en el marcador amb un penal córner en el primer quart i, en el segon, es va saber defensar molt bé de la pressió del Club de Campo. En la segona meitat, el Polo va arribar més a la porteria contraria i, en el darrer quart, va disposar d’un penal stroke i, en pocs minuts, un penal córner que no va aprofitar. El conjunt madrileny va treure la portera els darrers minuts per atacar amb superioritat i les barcelonines van sentenciar a porteria buida. La tercera posició va ser per a l’Atlètic Terrassa que va guanyar en el partit pel tercer i quart lloc la Real Sociedad per 0-2.

L’Atlètic perd la final

L’Atlètic Terrassa va ser derrotat en la final de la copa masculina en el llançament de shoot outs pel Club de Campo després d’un partit molt ajustat, que va finalitzar amb empat, 0-0, i 2-3 en els llançaments decisius. Els egarencs no van poder revalidar el títol de l’any passat.

En el temps reglamentari, els dos equips van disposar de bones ocasions, però els porters de cada equip van estar molt encertats i el marcador no es va moure. En el llançament de shoot outs, van marcar Pepe Cunill i Pol Cabré per l’Atlètic Terrassa, però van ser derrotats.

L’Egara va ser tercer en superar el FC Barcelona per 3-2.