Atletisme

Raquel González lidera l’àmplia representació catalana en l’europeu de marxa per equips

A més de la mataronina, han estat seleccionades Mar Juárez, Cristina Montesinos, Paula Juárez, Sofia Santacreu, Griselda Serret i Paul McGrath

La mataronina Raquel González (35 km) encapçala l’àmplia representació catalana de set atletes en l’europeu de marxa per equips, que es disputa el 21 de maig a la població txeca de Podebrady. Subcampiona europea de 35 km, González tornarà a competir en la distància que el curs passat la va catapultar fins a l’elit internacional, ja que també va ser cinquena en el mundial d’Oregon. També estan convocades en aquesta prova l’andalusa Maria Pérez, que diumenge va establir un nou rècord estatal de 20 km (1h25:30), i les catalanes Cristina Montesinos (Piélagos) i Paula Juárez (Aldahra Lleida). La molletenca Mar Juárez (Avinent Manresa) competirà aquest cop en els 20 quilòmetres. En els 10 km de la categoria sub20 estan convocades Sofia Santacreu (JA Sabadell) i Griselda Serret (Alcorcón). Entre els homes, destaca la selecció del gavanenc Paul McGrath (Cornellà Atlètic), que diumenge passat a Còrdova va assolir el subcampionat absolut i el títol sub-23.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)