Waterpolo

CLARA CAMBRAY

CAPITANA DE L’ASSOLIM CN MATARÓ

“És una oportunitat d’or per guanyar la Champions”

“És el cap de setmana més important de la meva carrera esportiva i per al club no hi ha res més valuós que el títol europeu”

Clara Cambray (Mataró, 1995), la capitana del CN Mataró, no amaga que es troba davant del cap de setmana més important de la seva carrera esportiva.

Disputen per segona vegada en la història la final a quatre de la Champions. Suposo, però, que aquest cop les expectatives són molt diferents de les de Kirixi 2017?
El 2017 hi vam anar amb tota la il·lusió del món, però potser no teníem la confiança necessària per pensar que podíem guanyar la Champions. Ara tenim claríssim que l’objectiu és guanyar-la, no només jugar-la i gaudir-la, com va ser aquell any, sinó anar per la final.
Aquest any a Europa estan invictes: nou victòries en nou partits. Falta rematar la feina.
La competició europea aquest any ens està anant molt bé i en tots els partits hem tingut un grandíssim rendiment, sobretot en els dos partits contra l’Olympiacòs en els quarts de final, i espero que puguem continuar amb aquesta dinàmica.
El sorteig va determinar que per una part del quadre hi transitin dos equips que atresoren tretze títols i per l’altra, dos amb cap. Satisfetes amb l’emparellament amb el Dunaujvàros?
Al cap i a la fi hem arribat els quatre equips que millor han competit aquest curs en el continent i per tant qualsevol dels rivals hauria estat dur. Però és veritat que, posats a escollir, prefereixo trobar-me el CN Sabadell en una hipotètica final perquè és un equip que coneixem perfectament.
Ha estat tota la vida al CN Mataró. Veu aquesta fase final com una oportunitat immillorable per conquerir el màxim trofeu continental?
Com a esportista és el cap de setmana més important de la meva vida i la de moltes de l’equip. Com a club no hi ha res més important ni de més èxit que intentar guanyar una Champions i per tant és una oportunitat d’or, i crec que ara és el moment per aprofitar-la.
Formen un bloc prou compacte de jugadores locals i d’estrangeres. Què ho fa, que s’hagin acoblat tan bé?
Penso que és la clau de l’èxit. Tenim un bloc de jugadores estrangeres de molt talent, que aporten un toc de qualitat, jugadores que fa molts anys que són al club i que, per tant, tenen una experiència difícil de tenir si no fa molts anys que competeixes en una lliga com l’espanyola, i les més jovenetes, que pugen amb moltes ganes i amb molt de potencial. Penso que aquests tres perfils de jugadores i el fet que fora de l’aigua també ens entenguem molt bé fa que ara mateix estiguem parlant de la possibilitat de guanyar una Champions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)