Tennis

El dos primers favorits són eliminats en els quarts de final de l’Eurofirms Girona

El valencià Pedro Martínez és l’únic cap de sèrie que continua en competició

El dos primers favorits del Challenger Eurofirms Girona-Costa Brava que es disputa al CT Girona, l’argentí Pedro Cachín (1) i el mallorquí Jaume Munar (2), ha estat eliminats en els quarts de final. L’únic cap de sèrie que continua en competició és el valencià Pedro Martínez (3). Pedro Cachín, número 63 del rànquing mundial ha estat derrotat pel neerlandès Jesper de Jong, que venia de la fase prèvia, per 7-5 i 6-2, mentre que Jaume Munar ha estat derrotat pel portuguès Gastao Elias per 7-6 (8) i 6-3.

Pedro Martínez, ha necessitat tres sets i tres hores i quatre minuts per eliminar l’argentí Mariano Navone per 7-6 (2), 4-6 i 6-2. El sisè cap de sèrie també ha dit adéu a la competició. El kazakh Tomofey Skatov ha perdut de manera força clara per 6-1 i 6-4 contra el rus Ivan Gakhov. Pedro Martínez jugarà la semifinal contra Gaston Elias, mentre que Jesper de Jong i Ivan Gakhov disputaran l’altre semifinal del torneig gironí.

En la modalitat de dobles el català Oriol Roca i el basc Iñigo Cervantes, que es van classificar ahir per incompareixença dels seus rivals, jugaran la final contra els indis Yuki Bhambri i Saketh Myneni (1) que han superat els portuguesos Francisco Cabral i João Sousa (3) per 6-4, 5-7 i 10-2.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)