Esports de muntanya

Cardona i Alonso guanyen la prova de relleus de Noruega de la copa del món

L’esquiador català i l’andalusa superen per un minut i mig a la parella francesa

Oriol Cardona torna a situar-se al més alt del podi. Després d’aconseguir la victòria en la categoria esprint als campionats del món que es van celebrar a l’estació d’esquí de Boi Taüll, el banyolí ha guanyat la prova de relleus mixta disputada a l’estació de Fjellheisen, a Tromso (Noruega), l’última prova de la copa del món d’esquí de muntanya, al costat de l’andalusa Ana Alonso Rodríguez, amb un temps de 29:49.82. Tots dos han superat per un minut i mig a la parella francesa, formada per Xavier Gachet i Léna Bonnel, que han marcat un temps de 31:12.92, mentre que la tercera posició l’ha ocupat la selecció italiana, conformada per Alba de Silvestro i Michele Boscacci, amb un temps de 31:25.52.

Després d’aconseguir aquest èxit, Cardona fa una valoració positiva de tot el que ha estat la temporada en la categoria de relleus mixtos, després d’aconseguir tres podis amb dues victòries en tres curses fetes. “Hem gestionat molt bé la cursa i la temporada. Arribem aquí a la darrera cursa molt bé, això és molt important per a nosaltres. Aquest lloc és simplement increïble. Ara, espero amb ànsies la resta de curses”, ha comentat Cardona.

Oriol Cardona no ha estat l’única representació catalana de la prova. La parella formada per l’osonenca Marta García Farrès i el madrileny Iñigo Martínez Albornoz han entrat en la setena posició, a més de dos minuts i mig del temps marcat per l’altra representació espanyola. Tornant a Cardona, el gironí tornarà a competir a la modalitat a l’esprint el pròxim dissabte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)