Gimnàstica

Diallo es corona amb un bronze en paral·leles

Gimnàstica artística. El gimnasta de l’Egiba Manresa obté la tercera millor puntuació (14,733) en la cloenda de l’europeu d’Antalya

Amb un crit alliberador i els dos punys alçats en senyal d’alegria, Thierno Diallo (Egiba Manresa) va tancar la final de paral·leles de l’europeu d’Antalya. Amb un doble carpat enrere pràcticament clavat en la sortida, el jove gimnasta de 22 anys de l’Egiba Manresa era conscient que el seu exercici el catapultava de ple dret en la pugna per les medalles. Amb un 14,733, Diallo es col·locava tercer, però els dos gimnastes que restaven per competir van presentar exercicis amb un grau de dificultat més baix i van quedar lluny de les prestacions del català. Al final, el gimnasta bagenc només es va veure superat per dos grans especialistes, l’ucraïnès Illia Kovtun (15,166) i el turc Ferhat Arican (14,933).

Tot i que era la primera vegada que Diallo afrontava una final de l’europeu, no li va pesar la responsabilitat i va ser capaç d’oferir la seva millor versió. De fet, afrontava la cita amb la cinquena millor nota (14,700), un resultat que va ser capaç de millorar (14,733), tot i tractar-se d’un exercici que encara té molt recorregut. El tercer lloc de paral·leles se suma a la desena posició en el concurs complet i que han convertit Diallo, cada cop amb més galons, en el gimnasta de referència de l’equip espanyol en aquest campionat. El representant de l’Egiba Manresa pren el relleu de Joel Plata (CG Sant Boi), quart en el concurs general i tercer en el cavall amb arcs de l’europeu de Munic i que a Antalya ha estat el gran absent després de l’accident de trànsit que va patir a Portugal.

Gadirova, en terra

Els altres títols de la jornada de cloenda en l’europeu d’Antalya van ser per al serbi Tin Srbic en barra (14,233), l’armeni Artur Davtyan en salt (15,033), la britànica Jessica Gadirova en terra (14,000) i la neerlandesa Sanne Wevers en la barra d’equilibri (13,800). A més de Diallo, els altres integrants de la selecció espanyola que van competir en una final per aparells van ser els gimnastes d’Alcoi Néstor Abad, quart en barra (13,666), i Laura Casabuena, sisena en terra (13,033).

LA DADA

Només el superen l’ucraïnès Illia Kovtun (15,166) i el turc Ferhat Arican (14,933)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)