Esports de muntanya

Daniel Jung i Mavi Gil s’apunten la Costa Brava Stage Run

L’italià Daniel Jung i la solsonenca Mavi Gil son els guanyadors de la cinquena Costa Brava Stage Run, disputada des de divendres i que té en Geoffroy Jadoul i Amparo Escrich els vencedors de la versió curta. La cita, per la qual es van exhaurir les inscripcions al novembre, va de Blanes a Portbou i tenia el 70% dels participants de fora de l’estat i, pel que fa les dones, eren el 35%.

Jung es va imposar en le stres etapes, que sumaven 120 quilòmetres, amb l’austríac Philipp Ausserhofer segon i el barceloní, Joan Solanas tercer. Mavi Gil va aconseguir el triomf amb la victòria en la tercera etapa que resolia el frec a frec amb Marianne Rhode, segona. Tabea Fian completa el podi femení. “És una ruta espectacular, amb un recorregut dur i força trenca cames, amb bastant desnivell” afirmava Gil, que posava en valor el nivell organitzatiu per l’esforç de logística que comporta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)