Handbol

El Fraikin Granollers s’enfrontarà al Göppingen a la final ‘four’ de la lliga Europea

L’equip alemany és quatre vegades campió de la competició, sent un dels equips que més vegades ha guanyat el torneig

El Fraikin BM Granollers disputarà la segona semifinal de la final four de la lliga europea davant el Frisch Auf Göppingen el pròxim 27 de maig a l’estadi Flens-Arena L’equip català va aconseguir l’accés a aquesta final a 4 gràcies a una victòria davant, precisament, el Flensburg-Handewitt, amfitrions però que no jugaran aquesta fase final, per 27-35 en la tornada dels quarts de final. Això els ha donat l’opció de poder assolir el seu tercer títol de lliga europea, després d’aconseguir-ho les temporades 94/95 i 95/96, quan el campionat es deia copa EHF. A l’altre semifinal, el Montpeller HB francès tindrà com a oponent al Füchse Berlín alemany. Per una banda, els francesos arriben a les semifinals després d’haver superat per un gol a l’Sporting CP de Portugal. Mentrestant, el Berlín va superar als quarts de final al Kadetten Schaffhausen suís amb una diferència de 2 gols. La final es jugarà l’endemà en el mateix escenari.

Els alemanys són un dels equips amb més títols de l’antiga Copa EHF, amb 4, els quals han aconseguit a les temporades 10/11, 11/12, 15/16 i 16/17. L’estructura de Göppingen ha arribat en aquesta eliminatòria gràcies a una victòria davant el RK Nexe croat, els quals van ser molt superiors en els dos partits disputats dels quarts de final.

El tècnic del Granollers, Antonio Rama, destaca al Göppingen com un rival dur. “El sorteig ha volgut que ens enfrontéssim a un equip alemany, segurament a l’equip que amb més solvència ha passat els quarts de final. És un equip amb jugadors internacionals, amb molt bona defensa. Té jugadors com Duarte, portuguès, també internacional, i jugadors amb moltíssima experiència i amb moltíssima qualitat com Jaka Malus i Kneule i, al final, és un equip que serà molt complicat”, ha expressat l’entrenador de l’equip blanc-i-blau.

A més, l’equip teutó va superar als quarts de final a un vell conegut del Granollers en aquesta competició. “Ha passat l’eliminatòria de quarts guanyant a Nexe, que va ser el primer del nostre grup. Li ha guanyat els dos partits, el primer a casa seva amb moltíssima solvència i, el segon, guanyat a casa del Nexe amb el complicat que és això per a qualsevol equip”, ha destacat Rama.

Així i tot, es mostren confiats a poder passar a la final. “Ho afrontem amb moltíssima il·lusió. Mai ho dèiem, si hem sigut capaços d’eliminar al Flensburg a casa seva, ara no ens hem de posar límits, però sabent de la dificultat, però penso que la il·lusió i les ganes que portarem en aquesta Final four, amb un equip tan jove i tan il·lusionat com nosaltres, a intentar igualar forces i poder arribar a una hipotètica final que seria realment un somni”, han estat les paraules d’Antonio Rama.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)