Esports de muntanya

ESPORTS

Marc Pimienta, referent de l’esquí de muntanya a Andorra

Va ser l’home (61 anys) que va morir atropellat mentre anava en bici al Priorat

L’esquí de muntanya està de dol. Marc Pimienta (61 anys), antic seleccionador de l’equip andorrà i molt conegut en aquesta modalitat a Catalunya, va ser l’home que va morir atropellat mentre anava en bicicleta dissabte passat a les carreteres del Priorat. Pimienta, professor d’educació física de nacionalitat andorrana, va ser el seleccionador del seu país entre el 2015 i el 2019, i era molt conegut en l’àmbit social del país.

El jutge va dictar presó provisional sense fiança per al conductor que va provocar la mort de Pimienta, que també havia participat en les grans competicions d’esquí de muntanya que es fan a les estacions dels Pirineus. L’alt risc de reiteració delictiva va ser un dels arguments que va esgrimir el fiscal per demanar l’ingrés a la presó sense fiança de l’home de 51 anys detingut per l’atropellament mortal. En el moment de l’accident Pimienta es trobava en una carretera al municipi de Cornudella de Montsant, entre Falset i Reus. L’acusat circulava begut i sense permís de conduir i se li imputen els delictes d’homicidi per imprudència greu, omissió del deure de socors i conducció sota els efectes de l’alcohol. A més, tenia antecedents.

L’església de Sant Esteve d’Andorra va ser l’escenari ahir de la cerimònia de comiat a l’esportista després que durant el matí es fes la vetlla al tanatori nacional andorrà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)