Hoquei sobre herba

L’Atlètic Terrassa femení i l’Egara masculí guanyen l’estatal cadet

L’Atlètic Terrassa en la categoria femenina i el Club Egara en la masculina han guanyat el campionat d’Espanya de la categoria cadet que s’ha disputat aquest cap de setmana a les instal·lacions del RC Polo de Barcelona. L’Atlètic Terrassa s’ha imposat en la final femenina al Junior per un ajustat 2-1. Anna Marquès ha marcat els dos gols, i ha acabat la competició com a màxima golejadora i MVP. La medalla de bronze l’ha aconseguit el Club Egara que ha derrotat en el partit pel tercer i quart lloc el Jolaseta per 0-2. El RC polo ha acabat sisè.

En la categoria masculina l’Egara ha guanyat la final per 2-1 contra l’Atlètic Terrassa. La lluita pel títol ha estat molt disputada. Jan Trujillo de l’Egara ha estat escollit el millor jugador. En el partit pel tercer i quart lloc el RC Polo ha guanyat de manera clara el Club de Campo per 7-4. Guillermo Umbert, del polo, ha estat el màxim golejador del torneig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)