Tennis

Danil Medvedev s’apunta el Màsters 1000 de Roma

Elena Rybakina guanya en dones

Danil Medvedev (3) és el campió del Masters 1000 de Roma amb la seva victòria sobre Holger Rune (7) per un doble 7-5. El títol li dona el segon lloc del rànquing ATP a les portes de Roland Garros havent alçat el seu primer títol en terra.

El danès (2003), el finalista més jove del torneig des de Rafa Nadal el 2006, es veia superat pel rus en el primer set en cedir el servei en el darrer joc, mentre en el segon l’intercanvi de trencaments (5) acabava amb Medvedev disposant de tres pilotes de partit amb Rune sacant, la segona de les quals marxava fora per la línia de fons.

La victòria en dones és per a Elena Rybakina, amb la ucraïnesa Anhelina Kalinina retirada en la final amb 6-4 i 1-0 (15-0) al marcador. Era la tercera rival de la jugadora del Kazakhstan, que suma el seu segon Masters 1000 de l’any –cinquè títol WTA de la seva carrera–, que no acabava el partit en aquest torneig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)