Ciclisme

Roglic: un Giro per 14”

Ciclisme. L’eslovè es rescabala del Tour del 2020 i se situa líder de la general el penúltim dia, tot i l’infortuni de la sortida de cadena pujant

“Són coses que no vols que passin però me n’he sortit”, va dir Primoz Roglic (Jumbo) després d’assegurar-se el triomf virtual del Giro, que a diferència del que li va passar al Tour del 2020, quan Tadej Pogacar li va treure el groc el penúltim dia en una cronoescalada, va pispar el mallot rosa a Geraint Thomas (Ineos), que sortia amb 26 segons d’avantatge i era segon a 40 segons.

El gal·lès es va fondre en la pujada final, 7,3 km al 12% de mitjana i rampes de fins al 22% dels 18,6 que hi havia. I això que l’eslovè va haver de canviar de bici a mitja pujada –tots ho feien quan la carretera s’enfilava– perquè en un sotrac li va sortir la cadena de la bici, que duia un sol plat, en la imatge que passarà a la història d’aquest 106è Giro, que es tanca aquesta tarda a Roma amb 115 quilòmetres. João Almeida, tercer ahir, completa el podi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)