Rem

Aina Cid i Esther Briz guanyen el bronze en l’europeu de Bled

La catalana Aina Cid (CN Amposta) i l’aragonesa Esther Briz (CN Helios) han guanyat la medalla de bronze de dos sense timoner femení en l’europeu de Bled (Eslovènia). Cid suma la seva quarta medalla en europeus, després de les que havia aconseguit formant parella amb la cantàbrica Virginia Ruiz. El tàndem catalaragonès, que fa tres setmanes s’havien penjat l’or en la copa del món de Zagreb, han plantejat la final de menys a més. Ha cobert els 1.000 i els 1.500 m en quart lloc, a únicament un metre de l’equip croat, però en el tram final han completat una remuntada espectacular per fer-se amb el tercer lloc del podi (7:03.56). El títol ha estat a les romaneses Ioana Vrinceanu i Roxana Anghel (6:56.40), que amb un últim parcial explosiu han superat a les neerlandeses Ymkje Clevering i Veronique Meester (6:57.56).

Aleix García i Rodrigo Conde, cinquens

En el doble escull, el també català Aleix Garcia (CN Banyoles) i el gallec Rodrigo Conde no han pogut revalidar la plata de l’últim europeu i han ocupat la cinquena plaça. Des del carrer 6, han arrencat molt forts, a un ritme molt intens de palades. Han cobert el primer parcial, als 500 m, en segon lloc, només per darrera dels germans croats Martin i Valent Sinkovic. García i Conde, els vigents subcampions mundials, encara figuraven en tercera posició a mitja prova, però en el trànsit fins als 1.500 m han perdut pistonada i al final s’han hagut de conformar amb la cinquena plaça (6:17.25), a 10 segons del tàndem croat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)