El Fraikin Granollers certifica la classificació per la lliga europea

Derrota per 34-28 el Torrelavega en un partit ajornat

El Fraikin Granollers ha guanyat el Torrelavega per 34-28 en partit ajornat i ha certificat la seva classificació per la lliga europea la propera temporada. En l’última jornada lluitarà per la segona posició que dona l’accés directe a la fase de grups. El partit era especial, perquè ha estat el darrer de l’any a casa, ha estat el comiat de diversos jugadors i l’equip venia de ser segon en la final a quatre de la lliga europea d’aquesta campanya.

El Granollers ha començat el partit descentrat i ha encaixat un 0-4 inicial, i en el minut 10 perdia de cinc gols (2-7). Quatre gols seguits dels vallesans han ajustat el partit, però s’ha mantingut per darrera fins el minut 27 (15-14) en que per primera vegada s’ha posat per davant. Els granollerins han fet un parcial de 6-0 en els darrers minuts de la primera meitat i s’ha arribat al descans amb un 17-14.

En l’inici de la segona meitat el Granollers ha continuat amb el seu encert i ha aconseguit la màxima avantatge de cinc gols (19-14) i un parcial acumulat de 8-0. Els vallesans han trencat la resistència del Torrelavega amb rapidesa i bones aturades del porter Rangel, que n’ha fet deu i ha marcat un gol. Un parcial de 5-0 amb tres gols seguits de Yusuf ha assegurat el triomf, que ha arribat amb un 34-28. Gurri i Yusuf han estat el màxims anotadors amb sis gols cada un.