Tennis

El final del somni de Bolsova

Tennis. Roland Garros. La palafrugellenca no aprofita les ocasions –3/12 en pilotes de trencament– i perd contra l’eslovaca Schmiedlova. Altmaier venç Sinner, la sorpresa a París

L’eslovaca Anna Karolina Schmiedlova (100a de la WTA) va barrar el pas de la palafrugellenca Aliona Bolsova (131a) en la segona eliminatòria de Roland Garros per 6-3 i 6-4 en un partit en què la catalana no va rendibilitzar les seves oportunitats (3/12 en pilotes de break). Amb la derrota, ja no queden catalans en els quadres individuals del torneig parisenc. La cap de cartell del quadre femení i vigent campiona, la polonesa Iga Swiatek (1), va derrotar la nord-americana Claire Liu per 6-2 i 6-3 i es trobarà en els setzens amb la xinesa Xinyu Wang. També va passar fluix la kazakh Elena Rybakina (4) contra la txeca Linda Noskova: 6-3 i 6-3.

En dobles, Marcel Granollers i l’argentí Horacio Zeballos (10) van progressar fins als vuitens superant per 6-0 i 6-3 els italians Bolelli-Fognini. Rebeka Masarova i la bielorussa Lidziya Marozava, en canvi, van perdre per 5-7, 7-6 (4) i 6-2 contra les tennistes russes Kudermetov i Samsonova (15).

La sorpresa la va donar l’alemany de 24 anys Daniel Altmaier (79è), que va eliminar l’italià Jannik Sinner (8) en una marató de 5h29, el cinquè partit més llarg de la història del torneig: 6-7 (0), 7-6 (7), 1-6, 7-6 (4) i 7-5. Ara l’espera Grigor Dimitrov (28). El noruec Casper Ruud (4), per la seva banda, va reeixir contra l’italià Giulio Zeppieri –6-3, 6-2, 4-6 i 7-5– i se les heurà amb el xinès Zhizhen Zhang. El danès Holger Rune (6) va passar a setzens sense jugar per la retirada el dia abans de Gael Monfils, exhaust després de remuntar contra l’argentí Sebastian Báez. L’alemany Alexander Zverev (22) va vèncer l’eslovac Alex Molcan –6-4, 6-2 i 6-1– i jugarà davant del nord-americà Frances Tiafoe (12).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)