Hoquei sobre herba

Definides les semifinals pel títol de les lligues masculina i femenina

La final a quatre es disputarà aquest cap de setmana a Terrassa

La darrera jornada de la fase regular de la lliga masculina i femenina ha acabat de decidir els equips que lluitaran pel títol i disputaran la final a quatre el 10 i 11 de juny a l’Estadi Municipal d’Hockey Martí Colomer de Terrassa. En la categoria masculina l’Egara ha aconseguit la classificació en la darrera jornada al assegurar la quarta posició i ha completat els quatre equips que la disputaran, el Club de Campo de Madrid que ha acabat primer, l’Atlètic Terrassa, segon, i el RC Polo, que ha ocupat el tercer lloc. En la categoria femenina l’última jornada ha acabat de decidir la classificació del Polo, que ha acabat tercer, i de l’Egara, quart. Acompanyaran al Club de Campo, primer de la fase regular, i al Junior, segon.

Dissabte vinent es disputaran les semifinals, al matí es jugaran les femenines que enfrontaran al Club de Campo i a l’Egara (11 h) i al Junior i al Polo (13 h). A la tarda serà el tornen de les semifinals masculines: Club de Campo-Egara (15 h) i Atlètic Terrassa-Polo (17 h). El diumenge 11 es jugaran les finals que decidiran els campions. La femenina serà a les 14 h i la masculina a les 16.30 h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)