Waterpolo

Andrei Iosep, l’escollit per a la “reconstrucció”

Waterpolo. El tècnic romanès signa per tres temporades per liderar el projecte del CN Barcelona, que presentarà fins a nou cares noves per al curs vinent

El tècnic romanès Andrei Iosep, avalat per la seva bona tasca al CN Mataró, és l’entrenador escollit per liderar durant les tres temporades vinents el projecte “en reconstrucció” del CN Barcelona, en paraules del seu president, Bernat Antràs. El conjunt cenebista tindrà el curs vinent fins a nou cares noves i, segons el màxim mandatari del club, Iosep destaca per la seva capacitat per “construir equips”, més enllà de les individualitats. “Estic molt orgullós que un club tan gran i amb tanta història m’hagi escollit per liderar aquest nou projecte. Tinc molta confiança en l’equip que hem confeccionat i juntament amb els altres integrants del cos tècnic podrem aconseguir grans resultats. Estem en un procés de reconstrucció i necessitarem temps, però a còpia de treball, disciplina i sacrifici farem un equip potser sense grans estrelles però que farà gaudir els aficionats”, va assegurar el tècnic romanès en l’acte de presentació.

Iosep no amaga que un dels reptes de l’equip serà recuperar la segona plaça de la lliga, que aquest curs ha estat per al CN Sabadell. “L’equip sabadellenc també ha fet grans fitxatges i surten com a favorits, però intentarem donar-los guerra. El somni és anar pel Barceloneta. A veure quan els podrem atrapar”, remarca amb ambició.

Tercer en l’últim campionat de lliga i classificat per a la primera fase de la Champions, l’equip començarà la pretemporada el 24 de juliol per arribar a un bon nivell a l’inici de la competició europea, entre el 8 i el 10 de setembre. De les nou cares noves, el CN Barcelona ja n’ha confirmat vuit: Pol Daura, Víctor Andrade, Víctor Alegre, Miki Linares, Lluc Bertran, Ramiro Veich, Pau Linares i Pol Prat. Continuen a l’equip Marc Valls, Abel Ramon, Pol Gomà i Mario Lloret.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)