Futbol sala

Amb Dídac i sense Ferrão

Futbol sala. El Barça, disposat a segellar l’accés a la final de lliga en el segon assalt contra l’Inter a Torrejón de Ardoz (20.30 h)

El Barça recupera Dídac, amb la sanció ja complerta, i perd Ferrão, amb una fissura a la costella, per al segon assalt de la semifinal de lliga contra l’Inter (20.30 h per E3 i Barça TV) amb el propòsit de resoldre l’accés a la final. La solidesa defensiva exhibida en el primer partit (2-0) és la consigna de l’equip de Jesús Velasco, que encara tindria la carta del Palau Blaugrana (dissabte vinent) en cas de derrota. “Tenim mitja feina feta i la intenció és no tornar al Palau; hem dominat el partit i hem estat millors i superiors a l’Inter durant tot el partit. Però hem de ser capaços de plasmar la superioritat en el joc també al marcador per evitar arribar al final amb el partit obert i patir”, deia el tècnic del Barça després del primer duel de la sèrie.

En l’altra semifinal (21 h), el Jaén intentarà rubricar la sorpresa després d’haver vençut el Palma a domicili (2-5).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)