Atletisme

Miquel Corbera cau en la sortida de la cursa vertical del mundial

El corredor de Montornès s’ha lesionat l’espatlla i ha hagut d’abandonar, mentre que Eduard Hernández Teixidor ha acabat 44è

Una aparatosa caiguda només començar ha frustrat la participació del montornesenc Miquel Corbera en la cursa vertical, la prova inicial del mundial de muntanya i trail running que es disputa a Innsbruck-Stubai, en ple cor del Tirol i la Vall de Stubai. Corbera, 21è en l’última edició, s’ha lesionat a l’espatlla i ha estat atès des del primer moment pels serveis mèdics. L’altra català en la prova, Eduard Hernández Teixidor ha ocupat la 44a posició després de cobrir els 7 km de la cursa, amb un desnivell positiu de 1020 metres, en 47:36. Amb la baixa de Corbera, la selecció espanyola, que defensava el bronze del mundial de Chiang Mai (Tailàndia), s’ha hagut de conformar amb el vuitè lloc. Els millors de l’equip han estat Daniel Osanz (sisè amb 42:41) i Álex García Carrillo (26è amb 45:00).

En la pugna pel títol, el kenyà Patick Kipngeno ha complert els pronòstics (40:18), seguit per l’ugandès Levi Kiprotich (41:51) i el també kenyà Josphat Kiprotich (42:04). La selecció de Kènya (11 punts) i Uganda (21) també s’han repartit les dues primers places per equips, mentre que Suïssa (45) ha completat el podi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)