Vela

La 37a copa d’Amèrica llança el seu programa de voluntarietat

Es busquen 2.300 voluntaris per la competició que es farà a Barcelona al 2024

Els organitzadors de la 37a edició de la copa d’Amèrica de Barcelona han anunciat el llançament del seu programa de voluntariat amb l’objectiu de crear l’equip de voluntàries i voluntaris més ampli i apassionat de la història de l’esdeveniment. “Busquem els candidats més diversos, de totes les trajectòries i procedències, per a convertir-se en el “Team B”, el Team Barcelona, i projectar l’esdeveniment i la ciutat” ha afirmat el CEO d’AC37 Event, Grant Dalton. És un projecte ambiciós, amb un total de 2.300 voluntaris necessaris per a garantir el bon funcionament de tots els aspectes de l’esdeveniment. Està obert a tots els adults, independentment del seu gènere, edat, procedència i capacitats. Busquem voluntaris amb passió per Barcelona, pel voluntariat i que vulguin mostrar els valors de la 37a America’s Cup al món”m ha afegit.

El voluntariat ha estat sempre una part fonamental de qualsevol gran esdeveniment esportiu mundial, en aquest cas s’agruparan de la següent manera: Aigua, Terra i Mitjans i TV. La llista de posicions de voluntariat és àmplia i n’hi ha per a totes les especialitzacions.

La inscripció de voluntaris per als esdeveniments que es celebraran a Barcelona el 2024, ja està oberta i s’estendrà fins al novembre de 2023. El procés de revisió de candidatures tindrà lloc entre desembre de 2023 i febrer de 2024, abans de les entrevistes personals. Les confirmacions es comunicaran als candidats el març de 2024. Les sol·licituds poden realitzar-se únicament a través de la pàgina web de la copa d’Amèrica: https://www.americascup.com/volunteers

A més del Programa de Voluntariat Team B per als 68 dies d’activitat i esdeveniments de la copa d¡Amèrica que es duran a terme entre l’agost i l’octubre de 2024, també hi ha una convocatòria immediata de voluntaris per a ajudar al bon funcionament de la primera Regata Preliminar de l’America’s Cup que es celebrarà a Vilanova i la Geltrú. Aquest Programa de Voluntariat d’AC37 cerca 350 voluntaris, amb preferència per als voluntaris locals. Es requerirà disponibilitat des del 12 de setembre de 2023 fins al 17 de setembre de 2023. Es realitzarà una formació els dies 12 i 13 de setembre de 2023.

Els candidats per als esdeveniments de Barcelona 2024 hauran de tenir almenys 18 anys complerts el 31 de desembre de 2023 i hauran de comprometre’s a fer torns específics de 10 dies, d’aproximadament sis hores diàries per torn. Els voluntaris poden oferir-se per als sis torns establerts per als 68 dies d’esdeveniment o triar els torns que els convinguin. Després del procés de selecció inicial, tots els candidats seleccionats seran entrevistats en persona o per telèfon o videoconferència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)