Tennis

Les tres primeres cap de sèrie guanyen en el seu debut a l’Obert Solgironès

Masarova (1), Teichmann (2) i Udvardy (3) passen als vuitens de final

Les tres primeres cap de sèrie de l’Obert Solgironès WTA 125 han aconseguit la victòria en el seu debut en el torneig i han passat als vuitens de final. La barcelonina Rebeka Masarova, primera favorita i 71 del rànquing mundial, ha necessitat tres sets i més de dues hores per superar la turca Cagla Buyukakcay per 6-3, 3-6 i 6-3. La barcelonina ha començat al partit amb molta serietat i dominant, tot i que la turca ha entrat més en joc al segon set i ha fet un joc agressiu. Malgrat això, Masarova s’ha imposat en el tercer set gràcies a la seva resistència física i mental.

La suïssa Jil Teichmann,, segona cap de sèrie i 77 del rànquing WTA, ha superat per 6-3 i 6-1 la mexicana Renata Zarazua en una hora i setze minuts i també ha avançat a vuitens en el seu debut, mentre que l’hongaresa Panna Udvardy, tercera favorita i 97 del món, ha derrotat per un doble 6-3 la búlgara Sesil Karatantcheva en una hora i onze minuts.

La blanenca Marina Bassols, 130 del món, ha debutat amb una clara i ràpida victòria al superar per 6-4 i 6-1 la alemanya Katharina Hobgarski en una hora i deu minuts. La barcelonina Guiomar Maristany (305 de la WTA) ha superat per 6-3 i 6-2 la mallorquina Yvonne Cavalle-Reimers.

El partit més llarg i intens de la jornada l’han protagonitzat Sitja Kraus i Leyre Romero que han estat a pista 2h53. L’austríaca s’ha imposat al final per 6-3, 5-7 i 7-6 (4) a la valenciana. Han completat la jornada les victòries de l’alemanya Tamara Korpatsch (8) contra la valenciana Angela Fita (6-4 i 6-3), i el triomf de la georgiana Ekaterine Gorgodze enfront la gallega Jessica Bouzas per 6-2 i 6-3.

En el quadre de dobles les segones favorites, la parella de Georgia formada per Ekaterine Gorgodze i Oksana Kalashnikova han perdut per 5-7 i 3-6 contra la nord-americana Caroline Dolehide i la russa Diana Schnaider.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)