Tennis

La regularitat de Ruud el classifica per la semifinal de Roland Garros

Derrota Rune per 6-1, 6-2, 3-6 i 6-3, i es trobarà amb Zverev

La regularitat de Casper Ruud, quart cap de sèrie, l’ha classificat per la semifinal de Roland Garros al superar per 6-1, 6-2, 3-6 i 6-3 i en 2h44 a Holger Rune, el sisè favorit. El noruec s’enfrontarà en la semifinal a Alexander Zverev (22), que ha guanyat en quatre sets per 6-4, 3-6, 6-3 i 6-4 l’argentí Tomas Etcheverry en 3h22.

En el dos primers sets Casper Ruud ha superat totalment al jove jugador danès de 20 anys, que no ha trobat el seu lloc i ha fet moltes errades. Holger Rune ha despertat en el tercer set i ha fet el seu millor joc, però en el quart el noruec ha tornat a imposar la seva serenitat i el saber estar a pista, i s’ha emportat la victòria.

Alexander Zverev ha sabut tirar de la seva experiència davant un jugador que està fent una gran campanya sobre la terra batuda i que no havia perdut cap set fins ara en aquesta edició de Roland Garros. L’alemany ha dominat més, malgrat fer nou dobles faltes, compensades per set aces, mentre que l’argentí només ha pogut reaccionar en el segon set.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)