Tennis

Bassols, un pas endavant

Tennis. La plaça de finalista de la blanenca al WTA 125 de València és un dels èxits més importants de la seva carrera esportiva

El gran torneig de Marina Bassols arribant a la final del WTA 125 de València, en la qual va perdre contra la tennista egípcia, només li ha permès ascendir una posició –ara és la 129a i l’abril va ser la 119a, el seu millor rànquing– però suposa un pas endavant en la seva carrera. Bassols, que continua immersa en la lluita per accedir al top 100, havia guanyat un W60 a Madrid l’any passat però mai abans havia afrontat una final de la categoria WTA 125, la primera de les graduacions del circuit professional femení. L’Open Internacional de València va repartir 115.000 dòlars en premis i té la mateixa categoria que el Solgironès de la Bisbal d’Empordà. Bassols havia superat aquest any les prèvies dels WTA 250 de Lió, Linz i Monterrey. Per un altre costat, i malgrat no jugar l’últim mes per lesió, Paula Badosa puja un lloc (33a.)