Futbol sala

El Barça s’exhibeix contra el Jaén (5-2) i situa el 2-0 en la final de lliga

S’ha mostrat molt efectiu en atac i ha sentenciat amb el 5-0

El Barça ha fet una exhibició de joc i efectivitat en el segon partit de la final del play-off pel títol de lliga i ha situat el 2-0, després de superar el Jaén per 5-2. Els blaugrana han estat molt centrats, han arribat al descans amb un 3-0 i s’han situat amb el 5-0 a falta d’onze minuts. Els andalusos han maquillat una mica el resultat en els darrers minuts. El tercer partit de la final es disputarà aquest divendres (21.30) a la pista del Jaén, l’Olivo Arena.

Els blaugrana han completat una primera meitat amb molta efectivitat i han arribat al descans amb un 3-0. Des del primers minuts el Barça ha buscat la porteria contraria i ha disposat d’ocasions, però els andalusos també han tingut les seves. Matheus ha fet l’1-0 en el minut 11, i un minut i mig després Pito en una gran acció ha marcat el 2-0. El Jaén no ha encaixat bé aquests dos gols tant seguits i el Barça ha buscat ampliar el marcador. A vint segons del descans Ferrão en una espectacular jugada personal ha anotat el 3-0.

En la segona meitat els blaugrana han continuat atacant. Nem ha vist la targeta vermella per doble groga, els blaugrana han disposat de dos minuts de superioritat i Dyego ha marcat el 4-0. El Jaén ha atacat de cinc sense porter i Sergi González ha sentenciat amb el 5-0 a onze minuts de la fi. El conjunt andalús ha continuat atacant de cinc, els blaugrana han baixat el ritme i el Jaén ha maquillat una mica el resultats amb dos gols, el 5-2 final del porter Espíndola.