Vela

L’equip American Magic ja navega per les aigües de Barcelona

L’equip nord-americà de la copa d’Amèrica s’ha instal·lat a la base que disposa a la drassana de Marina Barcelona’92

L’equip nord-americà American Magic, participant en la 37a Copa d’Amèrica de Barcelona 2024, s’ha convertit en el segon equip a navegar per les aigües de Barcelona després d’avarar del seu nou AC40, un cop instal·lats a la base que disposa a la drassana de Marina Barcelona’92 (MB92). El primer va ser l’Alinghi Red Bull Racing suís. L’equip, en representació del prestigiós New York Yacht Club, espera l’arribada de la seva flota al complet.

Chrissy Lamond, l’esposa del Director d’Operacions del NYYC American Magic, Tyson Lamond, ha estat la padrina i qui ha batejat l’embarcació com a Magic, i després de l’acte de l’avarada el vaixell ha sortit a navegar per a la primera sortida oficial. Tom Burnham, entrenador de l’equip, ha assenyalat que l’equip de terra ha treballat “molt dur” durant els darrers mesos. “Hi ha un gran grup de gent aquí des de fa un temps, i han estat treballant de manera intensa, i la base està prenent forma. Aquest serà casa nostra durant els propers setze mesos, així que és molt emocionant estar ja aquí”, ha subratllat Burnham.

Un cop estigui la flota al complet, l’equip treballarà a ple rendiment amb els seus dos AC40 a més de l’AC75, Patriot, que estan transportat a través de l’Oceà Atlàntic des de la base d’entrenament hivernal a Florida. Segons Burnham, els plans d’entrenament seran intensos. “Navegarem molt amb els dos AC40 durant la tardor, per preparar la primera regata preliminar a Vilanova i la Geltrú i, més endavant, navegar amb el Patriot a Barcelona”, ha assenyalat.

Grant Dalton, Director General de la 37a Copa de l’Amèrica, ha assegurat que veure l’equip American Magic en aigües de Barcelona és “una altra gran fita” per a la Copa Amèrica. “Tot el mèrit és de l’equip, de l’Autoritat Portuària de Barcelona i de l’organització per haver aconseguit que les bases estiguin operatives tan ràpidament”, ha afirmat el CEO de la competició, que va afegir que les bases s’han construït “a la meitat de temps previst”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)