Tennis

Bassols no serà en el sorteig de Wimbledon

Tennis.La blanenca perd per un doble 7-5 contra la sèrbia Stevanovic el partit que li hauria donat l’accés al quadre principal

Marina Bassols (25), la 131a del rànquing WTA, va perdre contra la sèrbia de 28 anys Natalija Stevanovic (223a) per un doble 7-5 en 2h04 el tercer i definitiu partit de la fase prèvia i no ha accedit al quadre principal de Wimbledon, després d’haver derrotat la txeca Lucie Havlickova i l’alemanya Eva Lys en les dues primeres eliminatòries. La blanenca es jugava la possibilitat de classificar-se per primera vegada al quadre d’un torneig de gran eslam i hi va quedar a les portes. En un partit igualat en què el servei de totes dues jugadores va ser molt volàtil –Bassols va consumar cinc breaks i en va encaixar set–, la selvatana no va ser prou sòlida i va cometre 34 errors no forçats. La sèrbia en va fer 32, però va saber gestionar millor els moments decisius. Tot i igualar un 5-2 en contra en el segon set i salvar dos punts de partit, la sèrbia va evitar el tie-break i va sentenciar en el seu tercer punt de partit contra el servei de la catalana. Finalista al WTA 125 de València –el seu millor resultat–, Bassols arribava al’herba de Wimbledon en un gran moment que no ha pogut acabar de confirmar davant d’una rival rocosa i més experimentada en la superfície i només li queda d’esperar que hi hagi diverses baixes al quadre principal per poder entrar com a lucky loser.

Masarova es lesiona a Alemanya

La catalana Rebeka Masarova (69a) es va retirar per lesió en els quarts del torneig de Bad Homburg (Alemanya) quan guanyava per 7-6 (2) i 1-1 la nord-americana Emma Navarro (60a). Masarova, que s’havia desfet en els vuitens de la canadenca Bianca Andreescu (5), tota una campiona de gran eslam –US Open 2019–, va caure i es va fer mal en un genoll.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)