Handbol

El BM Granollers posa en votació la samarreta per a la temporada 23-24

Des d’avui i fins diumenge els socis i aficionats del club granollerí ja poden votar la samarreta de la temporada vinent

El BM Granollers ha decidit tirar endavant el procés de votació de la nova samarreta del Hummel del Fraikin BM Granollers, del KH-7 BM Granollers i de tota la seva base per a la temporada 2023-24.

Des d’avui i fins el proper diumenge 2 de juliol a les 23:59h, els socis i aficionats del club granollerí podran escollir la samarreta de la temporada que ve a partir de tres propostes. El model guanyador s’anunciarà el dilluns 3 de juliol i es farà públic a les xarxes socials del club.

La votació està oberta a tothom, podent votar només una vegada, però tenint en compte que el vot dels socis valdrà 2 punts, mentre que els vots de la resta d’aficionats equivaldrà a 1 sol punt. El club també ja ha anunciat que la segona equipació seguirà el mateix disseny del model guanyador, però en aquest cas, el color predominant serà el vermell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)