Handbol

El Barça fa oficial el fitxatge de Jaime Gallego

El jove pivot de 21 anys (1,99 m i 107 kg) prové del Torrelavega i ja s’ha estrenat amb la selecció espanyola

El Barça ha fet oficial la incorporació del primer dels dos joves pivots que té lligats per a les pròximes temporades. Jaime Gallego (1,99 m i 107 kg), de 21 anys i procedent del Torrelavega, s’ha compromès amb el club blaugrana fins a l’estiu del 2025. Demà serà el torn del segon, Javi Rodríguez (Logronyo la Rioja).

Gallego és un jugador jove de present i futur. El madrileny, que s’ha passat l’última temporada recuperant-se d’una lesió de genoll, va debutar amb la selecció espanyola amb només 20 anys gràcies a les seves bones actuacions a Torrelavega. El nou reforç blaugrana destaca per la seva exuberància física i domina els dos costats de la pista, aportant duresa en defensa i talent en atac. La seva última temporada completa a la Lliga Asobal, la 2021-22, va sumar 71 gols en 30 partits i va ser una peça clau per a la salvació del Bathco Torrelavega.

Gallego, en declaracions als mitjans oficials del club, no amaga la il·lusió per aterrar a Barcelona: “Qualsevol noi que juga a handbol somia a arribar al Barça. És el millor equip del món. Per mi estar aquí suposa un somni complert i és un repte molt maco.” El jove pivot madrileny deixa clares les seves ganes de progressar. “Estic molt content, molt il·lusionat. Ja aquest any passat, a Torrelavega, vaig debutar amb la selecció i va ser increïble. Ara fer una nova passa a la meva carrera suposa una alegria immensa i un orgull”, confessa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)