Futbol sala

El Barça inicia la Champions a Sèrbia i es trobarà a l’Anderlecht

Els blaugrana jugaran la Main Round contra l’equip que el va eliminar l’any passat, el Luxol St. Andrews i el Loznica, l’amfitrió

El Barça jugarà la Main Round de la UEFA Futsal Champions League en el grup dos a Sèrbia, i un dels seus rivals serà l’Anderlecht belga, que va ser l’equip que el va deixar fora de la final four la temporada passada. Aquesta fase de la màxima competició europea de clubs es jugarà del 24 al 29 d’octubre.

El conjunt blaugrana és el cap de sèrie i els seus tres rivals seran el RSC Anderlecht, a qui es va enfrontar en la Ronda Elit el curs passat, el Luxol St. Andrews de Malta, amb qui també va jugar la Main Round la temporada passada, i el KMF Loznica-Grad 2018 de Sèrbia que és el’equip amfitrió. Els tres primers de cada un dels quatre grup es classificaran per la ronda Elit que es jugarà del 28 de novembre al 3 de desembre.

El Palma, l’actual campió de la Champions, jugarà aquesta primera fase a casa contra el Kairat Almaty (Kazakhstan), l’Haladás VSE (Hongria) i el FC Differdange 03 (Luxemburg). Els altres dos grups el formen, l’Sporting Club de Portugal (Portugal), el MNK Olmissum (Croàcia), el MFC Ayat (Kazakhstan) i el FC Hit (Ucraïna); i el Benfica (Portugal), el Futsal Klub Dobovec (Eslovènia), l’United Galati (Romania) i l’Etoile Lavalloise (França).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)