Pàdel

Desena final de la temporada per Ari Sánchez i Paula Josemaría

Les número 1 mundial superen en la semifinal del València Open 1.000 a Lucía Sainz i Aranzazu Osoro per 6-4 i 6-1

Ari Sánchez i Paula Josemaría s’han classificat per la seva desena final de la temporada al guanyar amb comoditat la semifinal del València Open 1.000 del circuit World Pàdel Tour. La reusenca i l’extremenya, les número 1 mundial, han derrotat per 6-4 i 6-1 a la setena parella del món formada per la barcelonina Lucía Sainz i l’argentina Aranzazu Osoro.

L’inici del partit ha estat anivellat, però Ari Sánchez i Paula Josemaría han aconseguit el primer break en el cinquè joc, han tornat a trencar el servei de les seves rivals en el setè i s’han situat amb un clar 5-2. Lucía Sainz i Aranzazu Osoro han reaccionat guanyant dos jocs seguits, però les número u han sentenciat el primer set. En la segona mànega han estat molt superiors, amb un joc contundent i efectiu, i després del 2-1 han guanyat quatre jocs de manera consecutiva i s’han emportat la victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)