Natació

Dos rècords mundials en les semifinals: Sjoestroem en els 50 m lliure i Meilutyte en els 50 braça

La sueca havia guanyat feia quinze minuts el títol mundial dels 50 m papallona

La jornada de finals del mundial de Fukuoka (Japó s’ha iniciat amb dos rècords del món en les semifinals. La sueca Sarah Sjoestroem ha batut el dels 50 m lliure amb 23.61 i la lituana Ruta Meilutyte ha igualat els dels 50 m braça amb 29.30.

La sueca ha iniciat la jornada d’una manera espectacular i en quinze minuts ha guanyat el títol mundial dels 50 m papallona i ha batut el rècord mundial dels 50 m lliure en les semifinals. Sarah Sjoestroem s’ha mostrat intractable en la semifinal dels 50 m lliure i amb una impressionant registre de 23.61 ha batut la seva pròpia plusmarca mundial per sis centèsimes (23.67) que datava de l’any 2017. La sueca no ha notat el cansament ja que un quart d’hora abans havia guanyat el títol mundial dels 50 m papallona amb 24.77. Sarah Sjoestroem ha aconseguit cinc títols mundials de manera consecutiva en aquesta prova.

Ruta Meilutyte tampoc ha tingut rival en les semifinals dels 50 m braça (29.30) i ha igualat el rècord mundial de l’italiana Benedetta Pilato que datava del 2021.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)