Natació

Ruta Meilutyte també fa el rècord mundial de 50 m braça en la final del mundial

En la semifinal l’havia igualat (29.30) i en la final va fer 29.16

Ruta Melilutyte va completar una actuació espectacular en els 50 m braça del mundial de Fukuoka (Japó) ien la final dels 50 m braça també va fer el rècord mundial i es va emportar el títol. La lituana va guanyar la prova amb una superioritat molt clara i va fer un gran temps de 29.16. Va superar l’anterior plusmarca mundial de 29.30 que ella mateixa havia igualat en la semifinal i que també tenia l’italiana Benedetta Pilato des del 2021.

Ruta Meilutyte va aconseguir la seva segona medalla d’or en aquest mundial, ja que també havia guanyat els 100 m braça. En la final dels 50 superar per més de set dècimes la segona classificada, la nord-americana Lilly KIng que va fer 29-94. La tercera va ser Benedetta Pilato, l’anterior plusmarquista amb 30.04.

En els 50 m esquena els nord-americans van fer un doblet, el títol va ser per Hunter Armstrong amb 24.05 i la segona posició la va ocupar Justin Ress amb 24.24.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)