Handbol

Carles Ramonet torna a la 1a estatal, ara amb el Banyoles

Ve de ser quatre temporades el director esportiu del Bordils, de qui abans havia estat el tècnic del filial durant sis anys

L’Handbol Banyoles fitxa Carles Ramonet (1973) per entrenar el seu primer equip a la 1a estatal, categoria de la què forma part des del 2019. El tècnic de Lladó ocupa el lloc de Jose Vicente Tomás Muñoz Chovi, que es manté a la banqueta com a segon entrenador després de signar la segona permanència esportiva en la categoria.

“Consolidar la categoria i mantenir al club com un dels referents de l’handbol gironí” és l’objectiu amb què el club banyolí afronta aquest curs, pel qual ha renovat una quinzena de jugadors.

Ramonet ha entrenat, entre altres, els equips de la base del Sarrià (2003/04 i 10/11) i el Bordils B durant sis temporades, quatre a la Lliga Catalana i dues a la 1a estatal fins el 2018. Al cap d’un any de deixar la banqueta va tornar al Blanc-i-Verd com a director esportiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)