Tennis taula

El CER L’Escala defineix la seva plantilla per al repte europeu

El CTT Olot, debutant a la Superdivisió, el rival dels escalencs al final de la primera volta a l’Empordà i al maig a la Garrotxa

El CER Robin Hat Prisco L’Escala afronta la temporada a la Superdivisió i l’Europa Cup amb quatre cares noves, que s’afegeixen al taiwanès Chih-Wei Yeh i l’escalenc Iker González. El també tècnic Xavier Peral, el polonès, Arthur Tomasz Grela, el xinès Sun Shiyu i el grec, Gerasimos Chatzilygeroudis permetran l’equip complir l’objectiu de “disposar de les tres posicions doblades amb jugadors de qualitat, per poder presentar totes les jornades un equip competitiu”. El CER jugarà contra el TJ Geolog Roznava d’Eslovàquia, el TED Sports Club turc i l’STK Starr, l’amfitrió del grup B de l’Europa Cup a Croàcia.

El CTT Gabinet Permar Olot, que debuta a la màxima categoria estatal, serà el rival de L’Escala en els enfrontaments que tanquin la primera volta de la lliga, al gener a l’Empordà, i la segona al maig a la garrotxa. El conjunt olotí es reforça amb tres internacionals: l’ucraïnès Yaroslav Zhmudenko, l’italià Niagol Stoyanov i el portuguès Diogo Martins Silva. Diogo Pinho, Marc Caymel i Arnau Pons, els artífexs de l’ascens, continuen a l’equip que entrenarà Esteve Homs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)