Tennis taula

Reus serà seu de la Champions

Tennis de taula. El Miró Ganxets Reus serà l’amfitrió del 20 al 24 de setembre del grup A, en què també hi serà el Girbau Vic. És el primer cop que la competició femenina es jugarà a Catalunya

Per primera vegada en la història, la fase de grups de la Champions femenina de tennis de taula es jugarà a Catalunya. Reus es convertirà en la capital del tennis de taula continental entre el 20 i el 24 de setembre amb la disputa del grup A de la màxima competició europea de clubs.

El Miró Ganxets Reus, presidit per Joan Carles Virgili, serà l’amfitrió de la Champions femenina, competició en la qual juguen els millors equips d’arreu d’Europa. I a la capital del Baix Camp s’escenificarà el derbi català entre el conjunt del Baix Camp i el Girbau Vic Tennis Taula. L’equip osonenc, que jugarà una vegada més i ja en són cinc la prestigiosa competició internacional, ha quedat enquadrat al mateix grup que el Reus. Per tant, i per primera vegada, hi haurà derbi català a la Champions. Completen el grup A de la Champions el Panathinaikòs grec, el Hodonin txec i el Grand Quevilly francès.

Els dos primers classificats del grup de Reus passaran a la següent fase de la Champions, i el tercer, el quart i el cinquè tindran el consol d’accedir a l’Europe Cup, la segona competició del tennis de taula europeu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)