Hoquei sobre herba

Espanya perd contra França (1-2) i es complica continuar a l’elit europea

Ha encaixat un gol en el segon minut de joc i el segon a un minut del final

La selecció espanyola masculina ha perdut contra França (1-2) en encaixar un gol de penal corner a un minut del final. Espanya, amb deu jugadors catalans, s’ha complicat la vida en el grup C on els dos últims abandonen l’elit europea. França és primera amb sis punts, mentre que el combinat estatal és segona amb tres, els mateixos que Àustria, i Gal·lès ocupa el darrer lloc amb zero. El combinat estatal es jugarà la permanència demà contra Gal·lès (18.15 h).

L’equip estatal ha iniciat el partit despistat, ha perdut una bola en el primer minut a mig camp i en el contraatac els francesos han marcat. Espanya no ha trobat la manera de trencar la defensa que han muntat els francesos fins a la segona meitat. Després de desaprofitar dos penals corner Álvaro Iglesias ha empatat en el minut 36. En els minuts següents el combinat estatal ha tingut ocasions clares, però el porter francès, amb una gran actuació ha mantingut l’empat, aturant dos penals corner en el darrer quart. A un minut del final França ha aprofitat el seu penal corner i s’ha emportat la victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)