Piragüisme

Craviotto i el K4 500 d’Espanya només són setens en el mundial

Disputen una final dolenta, no revaliden el títol, però s’asseguren la plaça pels Jocs Olímpics de París

El K4 500 d’Espanya ha disputat una mala final del mundial i s’han quedat sense medalla al ocupar la setena posició. El lleidatà Saúl Craviotto, els gallecs Carlos Arevalo i Rodrigo Germande i el mallorquí Marcus Cooper defensaven el títol mundial i en cap moment han estat en la lluita per les primeres places. L’únic consol ha estat que s’han classificat pels Jocs Olímpics de París 2024.

El títol mundial en K4 500 ha estat per Alemanya, que competia a casa, a Duisburg, i s’ha imposat clarament des de l’inici i ha guanyat amb 1:19.183. La segona posició ha estat per Hongria amb 1:19.570 i Polònia ha acabat tercera amb 1:19.631. Molt allunyada dels primers l’equip estatal ha finalitzat en la setena posició amb 1:20.300. Des de l’inici Saúl Craviotto, Carlos Arevalo, Marcus Cooper i Rodrigo Germade han estat al darrera al fer una mala sortida i a meitat de cursa, els 250 m, ja ocupaven el setè lloc i no han pogut reaccionar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)