Tennis

Tres dels deu primers favorits masculins ja estan fora de l’Obert dels Estats Units

Ruud i Titsipas també han estat eliminats i encara no s’ha completat la segona ronda

Tres dels deu primers caps de sèrie masculins de l’Obert dels Estats Units ja han quedat eliminats quan encara no s’ha completat la segona eliminatòria. Els darrers favorits en caure eliminats han estat el noruec Casper Ruud (5) que ha estat derrotat en el seu segon partit pel xinès Zhizhen Zhang –67 de l’ATP–; per 6-4, 5-7, 6-2, 0-6 i 6-2 en tres hores i dinou minuts de joc. També ha quedat fora en aquesta jornada el grec Stefanos Tsitsipas (7) que ha perdut en cinc sets i quatre hores i quatre minuts de partit contra el suïs Dominic Stricker –128 del món–, per 7-5, 6-7 (2), 6-7 (5), 7-6 (6) i 6-3. En la primera eliminatòria ja va quedar fora de competició el danès Holger Rune (4).

El que continua endavant sense problemes és el segon favorit, el serbi Novak Djokovic, que ja està en la tercera eliminatòria després de vèncer per 6-4, 6-1 i 6-1el valencià Bernabe Zapata.

En el quadre femení no ha quedat fora de competició cap de les deu primeres favorites.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)