Atletisme

Duplantis intenta sense èxit el rècord mundial de perxa a Zuric

La lliga del diamant retorna amb un bon grapat de campions mundials en competició

Després del campionat del món de Budapest, la lliga del diamant va reunir un bon grapat de campions i medallistes mundials en el retorn de la competició amb el míting de Zuric. Ha destacat l’intent de rècord mundial d’Armand Duplantis en la perxa, tal i com va fer quan va guanyar el mundial fa uns dies. El suec ha fet tres nuls en els 6,23 m, en el tercer ha estat molt aprop, i ha guanyat amb 6,00 m.

Noah Lyles, tres cops campió mundial a Budapest, s’ha imposat en els 200 m amb una bona marca de 19.80. La perxa femenina es va disputar el dia abans i la victòria va ser per l’australiana Nina Kennedy, la campiona del món, amb 4,91 m que és la nova millor marca mundial de l’any i rècord d’Oceania.

En la velocitat femenina les dues campiones mundials han guanyat. La nord-americana Sha’Carri Richardson s’ha imposar en els 100 m amb 10.88 i la jamaicana Shericka Jackson en els 200 m amb 21.82. La veneçolana Yulimar Rojas no ha patit tant per guanyar com en el mundial, ha dominat des de l’inici i s’ha imposat amb 15,15 m. La jamaicana Danielle Williams ha estat la millor en els 100 m tanques amb 12.54, mentre que en la llargada el grec Miltiadis Tentoglou ha aconseguit la victòria amb un darrer intent de 8,20 m, quan anava tercer.

En els 1.500 m el campió mundial Josh Kerr ha acabat segon al ser superat en el darrer metre pel nord-americà Yared Nuguse que ha guanyat amb 3:30.49, mentre que el britànic ha arribat a dues centèsimes més, 3:30.51. També ha estat derrotat el campió del món de 400 m tanques, el noruec Karsten Warholm, que ha quedat per darrera de l’atleta de les Illes Verges Kyron McMaster (47.27).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.