Rem

Aleix Garcia aconsegueix el bitllet per als Jocs de París

L’altre català que també competia avui, Manel Balastegui, ha aconseguit la segona posició de la final B d’skiff lleuger

Si ahir era el banyolí Dennis Carracedo qui aconseguia una plaça per a la federació espanyola als Jocs Olímpics de París 2024, avui ha estat el torn d’un altre remer del Pla de l’Estany. El serinyanenc Aleix Garcia, juntament amb Rodrigo Conde, s’han classificat per a la final del doble pes lleuger masculí després d’aconseguir la tercera posició i certificar la plaça per als JJOO de l’any vinent. Després de quedar-se a les portes de la classificació olímpica per a Tòquio 2021, Garcia i Conde han segellat dues últimes magnífiques temporades, aconseguint un subcampionat europeu, un subcampionat del món i diverses medalles a les copes del món. Ara, després de les semifinals d’avui, s’han assegurat el bitllet directe a París 2024, i demà al migdia buscaran aconseguir una nova medalla a la final del campionat del món de Belgrad.

D’altra banda, el lladonenc Manel Balastegui ha aconseguit la segona posició de la final B d’skiff pes lleuger masculí, aconseguint, així, el vuitè lloc del campionat.

També en clau catalana, l’ampostina Aina Cid remarà demà a la final B amb l’objectiu de quedar entre les cinc primeres posicions i, d’aquesta manera, certificar el passi als JJOO.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)