Rem

Aina Cid aconsegueix una plaça per als Jocs Olímpics de París

La remera d’Amposta disputarà els seus tercers JJOO. Per la seva banda, el banyolí Dennis Carracedo ha quedat cinquè a la final de doble scull de pes lleuger disputada avui

L’ampostina Aina Cid, juntament amb la seva companya, l’aragonesa Esther Briz han aconseguit el segon lloc en la final B de la modalitat de dos sense timoner del Mundial de Belgrad. La parella ha realitzat una bona regata, on només ha estat superada per la parella del bot de Grècia. D’aquesta manera, Cid i Briz han aconseguit el seu objectiu d’obtenir un bitllet per als Jocs Olímpics de París 2024. Per a Cid seran els tercers jocs, ja que també ja va ser present als de Rio de Janeiro 2016 i Tòquio 2021.

D’altra banda, la parella formada pel banyolí Dennis Carracedo i el gallec Caetano Horta, que a semifinals ja van aconseguir el passi als JJOO de París 2024, avui han quedat cinquens a la final de la modalitat de doble escull de pes lleuger, en una prova on Irlanda, campiona, i Suïssa, segona, han dominat clarament. El podi l’ha completat Itàlia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)