Patinatge

Ors de Pau Garcia i Carla Escrich en l’europeu de Ponte di Legno

El patinatge artístic català s’ha reivindicant a Ponte di Legno (Itàlia) monopolitzat les medalles d’or en el programa lliure sènior i júnior en el campionat europeu. Pau Garcia (AS Cunit), el bicampió mundial sènior, ha confirmat els pronòstics remuntant en el program allarg i ha segellat el seu segon títol europeu en la màxima categoria després d’haver estat absent l’any passat a Andorra amb 269,51 punts. L’alacantí Kilian Gomis ha estat el subcampió amb 260,90 punts. Carla Escrich (CPA Caldes d’Estrac), subcampiona continental el 2022, també ha pujat al lloc més alt del podi –172.76 punts–, completant el doblet sènior català. La rubinenca del CPA Ripollet va ser quarta i la patinadora de Santa Eulàlia de ronçana Carla Méndez, novena.

En júnior la patinadora de Bigues i Riells Elna Francés i Ferran Clavero, campió d’Europa juvenil l’any passat, s’han penjat l’or. Arnau Pérez (CPA Tona) ha aconseguit la medalla de plata, arrodonint l’èxit de la delegació catalana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)