Futbol sala

L’Industrias Santa Coloma empata a 5 a Tudela

Primer punt per a l’Industrias Santa Coloma en la lliga, a la segona jornada i amb l’empat a 5 a la pista del Ribera Navarra, que també havia perdut en el debut.

Albert Cardona al minut 7 de jugada assajada empatava el partit a 1 i Álex Verdejo a l’11 avançava els colomencs després de recuperació de Peña (1-2), però els locals empataven de seguida de penal i, en la segona meitat, es posaven per davant amb dos gols d’Anás al 22’ i al 32’ (4-2). Xavi Closas demanava temps mort a 7:12 per acabar i Khalid ajustava el marcador (4-3) a 5 minuts, abans que David Peña sortís de cinc per als visitants.

El penal al penúltim minut permetia Álex Verdejo empatar a 4. Claudino després de temps mort local era l’autor del 5-4 a l’últim minut i, tot just després, Marc Tolrà anotava el primer gol amb l’Industrias.