Voleibol

VOLEIBOL

Mor als 68 anys Ángel Babio, un dels entrenadors de referència dels grans clubs catalans

Es guardarà un minut de silenci en tots els partits del cap de setmana a Catalunya

La federació catalana de voleibol ha confirmat el traspàs de l’entrenador argentí establert a Catalunya Ángel Babio després d’una llarga malaltia. Babio, de 68 anys, va arribar al país a principis del 2000 i va dirigir en dues etapes els equips d’alt rendiment de la residència Blume. A més, va ser entrenador de la major part dels grans clubs catalans, el CV Sant Cugat, el Sant Just, el Viladecans, el Vilafranca, el Vall d’Hebron, el Barça CVB, el Sant Quirze i el Llars Mundet, al qual va dirigir en la seva etapa a la Superlliga masculina entre el 2015 i el 2018.

En la seva última etapa com a tècnic va entrenar el CB Barberà, a la 1a estatal masculina. “Babio serà recordat com un dels grans entrenadors del nostre voleibol, un home apassionat. El món del voleibol català se suma al dolor de la seva família i els seus amics”, assenyala el comunicat de la federació.

Tots els partits d’aquesta setmana, per acord de la junta, tindran un minut de silenci en record del reconegut entrenador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)