Ciclisme

Alberto Dainese guanya un esprint seleccionat per una caiguda prèvia

Alberto Dainese (DSM) guanya la dinovena etapa de la Vuelta, amb 177,1 quilòmetres entre La Bañeza i Íscar, a Castella i Lleó, resolta en un esprint marcat per la caiguda a menys de dos quilòmetres que deixava sense opcions el líder de la regularitat, Kaden Groves.

L’escapada bona era la del segon intent, formada per Clément Davy (Groupama), Paul Lapeira (Ag2r), Mathis Le Berre (Arkéa) i Michal Schlegel (Caja Rural), al quilòmetre 11 i amb un marge que amb prou feines superaria els 2 minuts, amb el pilot sempre controlant els quatre fugats.

L’esprint intermedi a 19,3 quilòmetres precipitava el pilot sobre la fuga amb Davy creuant primer la línia dels punts i Kaden Groves (Alpecin) segon. L’aventura de Samuele Battistella (Astana) era anecdòtica i no pas la caiguda en la què es veia implicat el mallot verd a menys de 2 quilòmetres, que deixava en franquícia l’esprint per a Alberto Dainese (DSM). Filippo Ganna (Ineos) és segon en una arribada massiva per segon cop en aquesta Vuelta i Marijn Van Den Berg (EF) tercer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)