Ciclisme

Groves, a la fuga, s’endú l’esprint final de la Vuelta

Kaden Groves suma el seu tercer triomf en la Vuelta, la darrera etapa de la qual estava marcada per l’escapada de sis homes. Eren 101,5 quilòmetres des de l’Hipòdrom de la Zarzuela fins a Madrid, que coronen Sepp Kuss i els Jumbo. L’equip s’endú les tres grans aquest 2023 i per primer cop en monopolitzen el podi de la general amb el darrer guanyador del Tour, Jonas Vingegaard, segon, i el del Giro, Primoz Roglic, tercer.

L’atac de Remco Evenepoel a 38 quilòmetres per acabar, ja dins el circuit urbà de Madrid, on es rodaven els últims 57 quilòmetres, posava a prova els altres equips per la col·laboració que va oferir-li Filippo Ganna (Ineos). Pieter Serry (Soudal) havia obert el foc i el vencedor de l’any passat i campió del mon de CRI, amb el també especialista en contrarellotge, Kaden Groves (Alpecin), Lennard Kämna i Nico Denz (Bora-hansgrohe) i Rui Costa (Intermarché) formaven un grup de 6 que malgrat no arribar al mig minut sempre mantenien les esperances.

Marc Soler (UAE) s’havia d’esprémer perseguint i quan sonava la campana a 5,8 km el marge eren 15 segons, Els 8 a 2 quilòmetres semblaven insalvables i només quan deixaven de col·laborar a 600 metres el pilot els atrapava malgrat l’esforç d’Evenepoel, que finalment es veia superat pel mallot verd.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)