Tennis taula

L’Enoli Les Borges Vall perd contra l’Ostrava i queda fora de la Champions

L’Enoli Les Borges Vall ha perdut avui per 3-1 contra l’Ostrava 2016 txec i ha quedat eliminat –ahir va caure per 3-0 davant del Global Pharma Orlicz– quan encara havia de jugar un altre partit del grup D de la primera fase de la Champions masculina davant del Felbermayr Wels, austríac, l’amfitrió. Només el primer passa a la següent eliminatòria la resta jugaran l’Euro Cup. El punt dels de les Borges Blanques l’ha fet Joan Masip. El conjunt català ha jugat la màxima competició continental per tercer curs seguit.

La històrica fase de grups de la Champions de tennis de taula, la primera femenina que es juga a Catalunya, ha arrencat avui a Reus amb la participació del Miró Ganxets Reus, el conjunt amfitrió, i el CTT Vic. El derbi català es jugarà demà divendres (20 h per Esport 3). En la jornada d’avui, l’equip reusenc ha perdut per 0-3 contra el Grand Quevilly francès, mentre que el Girbau Vic ha arrencat amb bon peu i ha sumat un triomf molt treballat contra el Panathinaicòs per 3-2.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)