Patinatge

Llorenç Álvarez signa el subcampionat mundial de dansa a Ibagué

El terrassenc Llorenç Álvarez (CPA Ripollet) continua abonat a les places del podi en els grans campionats i marxarà del mundial d’Ibagué (Colòmbia) com a subcampió de dansa. Líder després de la rutina en Style Dance (67,24), el patinador català ha acabat cedint el primer lloc al portuguès Pedro Walgode després d’una ajustadíssima final de dansa lliure. Poc més d’un punt han separat els tres primers classificats. Walgode ha sumat 156,78, Álvarez, amb l’intrigant Scorpion, 156,14, i el colombià Brayan Carreño, 155,51, per completar el podi davant la seva afició. El patinador vallesà havia obtingut una medalla de plata en l’europeu de Ponte di Legno (Itàlia), va guanyar un bronze en el mundial del 2022 i va ser campió europeu i mundial el 2021.

Entre els júniors, el patinador vilafranquí del CPA Torredembarra Ot Font, que era tercer després de la primera jornada (52,88), s’ha quedat a les portes del podi amb un valuós quart lloc (119,90) en el seu primer mundial. Han ocupat les places d’honor el portuguès Diogo Costa (127,25), el colombià Jeshua Folleco (124,48), i l’italià Francesco Vittuari (120,28).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)