Futbol sala

L’Industrias perd contra el Manzanares (3-5) i continua sense estrenar-se a la lliga

L’Industrias Santa Coloma ha perdut contra el Quesos Hidalgo Manzanares (3-5) al Pavelló Nou i després de quatre jornades continua sense estrenar el seu caseller de victòries a la lliga. A l’equip de Xavi Closas li ha faltat efectivitat en atac i l’han tornat a penalitzar les errades en defensa.

L’Industrias ha colpejat primer. El primer gol ha arribat després d’un lliure indirecte que Àlex Verdejo (7’) ha convertit des de la frontal de l’àrea després d’unes mans de Deivao. Com en anteriors jornades, les poques errades de l’equip colomenc en defensa l’han penalitzat i el Manzanares ha capgirat el resultat amb els gols de Juan Emilio (10’) i Cortés (12’). L’Industrias, ja a la segona part (22’), ha restablert l’equilibri amb un gol d’Uri Santos, que ha tallat una passada del porter visitant per marcar a porteria buida. El conjunt manxec ha tornat a prendre la iniciativa amb una mitja xilena de Daniel (29’) culminant una assistència de Javi Alonso. El gol ha donat ales al Manzanares que s’ha escapat en el resultat, amb les accions de Gallo (32’) i Antonio Navarro (36’), quan els colomencs ja jugaven amb el porter jugador. El gol d’Àlex Verdejo (40’) ha arribat massa tard.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)